Bouwkundig Teken- en Adviesbureau uit Zutphen

Over bta MARCO


In 2016 heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Bouwkundig teken- en adviesbureau MARCO in Zutphen richt zich op het ontwerp, het advies en de technische uitwerking van uw (ver)bouwplannen. 


Van oorsprong ben ik bouwkundige en na mijn HTS_opleiding ben ik werkzaam geweest binnen diverse disciplines van de bouwkunde zoals ontwerp, advisering en constructief. De meeste ervaring (ruim 8 jaar) heb ik opgedaan als bouwkundig medewerker bij een architectenbureau.Daar was ik verantwoordelijk voor het uitweken van het architectonische ontwerp in alle bouwtechnische aspecten en fasen van een project.
Daarnaast gaf ik ondersteuning in directievoering en begeleidde ik projecten in uitvoering.


Met al deze ervaring op zak ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan: een eigen bouwkundig teken- en adviesbureau. Ik begeleid uw bouwplan van ontwerp tot technische uitwerking zodat u van het eindresultaat kunt genieten.